10 Vacu Power! Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι! Άλλαξε τη σύσταση του σώματός σου, εξάλειψε το τοπικό πάχος, απαλλάξου από την κυτταρίτιδα και ταυτόχρονα πέτυχε σύσφιξη και γράμμωση στο Colosseum Gym, το Top Greek Gym στην Κατερίνη.

10 Vacu Power! Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι! Άλλαξε τη σύσταση του σώματός σου, εξάλειψε το τοπικό πάχος, απαλλάξου από την κυτταρίτιδα

Έκπτωση
26%
Κερδίζεις
31€
Ρίξε την τιμή 4€ με τον Κουμπαρά σου!
Η προσφορά λήγει σε:
Expires in:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με το Vacu Power

Το Vacu Power είναι μια επαναστατική μέθοδος προπόνησης που συνδυάζει τα αποτελέσματα της αερόβιας άσκησης σε συνθήκες υποπίεσης, την πιο εξελιγμένη μορφή μη χειρουργικής λιποαναρρόφησης! Ο συνδυασμός αυτός προκαλεί την αιμάτωση του λιπώδους ιστού και τη δημιουργία τριχοειδών αγγείων, με αποτέλεσμα να καταπολεμά την κυτταρίτιδα και να βοηθά στο αδυνάτισμα. Τα αποτελέσματα είναι επιλεκτικά μόνο για τις ‘προβληματικές’ περιοχές και γι’ αυτό έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο τοπικό αλλά και στο ολικό αδυνάτισμα.

Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται μείωση μόνο λίπους και όχι μυϊκού ιστού στις περιοχές που δυσκολευόμαστε να σμιλέψουμε με απλή γυμναστική. Μόλις μετά από λίγες συνεδρίες θα δεις διαφορά στο σώμα σου και θα έχεις μείωση πόντων.

Κάθε συνεδρία εκτελείται υπό την αυστηρή επίβλεψη εξειδικευμένου Personal Trainer. Αν εκτελείς το πρόγραμμα χωρίς απουσίες και παρασπονδίες, ελέγχοντας την βουλιμία και προσέχοντας την διατροφή σου, θα βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει κάθε μέρα. Ταυτόχρονα, θα σου προτείνουμε ένα ευρηματικό πρόγραμμα γυμναστικής που θα προάγει και θα μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται από συνεχή παρακολούθηση, προσωπικές μετρήσεις και ενθάρρυνση που εγγυώνται την επίτευξη των στόχων σου.

Μπορείς σύντομα και με λίγο κόπο να αλλάξεις το σώμα σου, αλλά να έχεις καλύτερη υγεία και ψυχολογία. Επισκέψου τώρα το Colosseum Gym για να επωφεληθείς των ευεργετικών αποτελεσμάτων του Vacu Power .

Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με τους Personal Trainers του γυμναστηρίου Colosseum Gym στην Κατερίνη.

Μάθε περισσότερα για το Vacu Power

Από την ίδρυσή του το 2006, το Colosseum είναι το πρότυπο γυμναστήριο στην Κατερίνη διατηρώντας με συνέπεια μια παράδοση δέσμευσης, πάθους και αφοσίωσης προς τους αθλούμενούς του που δικαιολογημένα το καταξιώνει ως το κορυφαίο γυμναστήριο σε όλο το Νομό Πιερίας. Το γυμναστήριό μας δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους κατοίκους της Κατερίνης να συνειδητοποιήσουν τη σημασία της γυμναστικής στη ζωή τους, να βρουν την εσωτερική δύναμή τους και να πραγματοποιήσουν με επιτυχία τους στόχους τους. Το Colosseum συνδυάζει τις περισσότερες και πιο σύγχρονες υπηρεσίες στο χώρο του fitness και της ευεξίας... Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.